Schiller-konserniin kuuluva Saksalainen Ganshorn valmistaa huippuluokan keuhkotutkimuslaitteita ja ohjelmistoja keuhkotutkimuksiin, kuten spirometria-, diffuusiokapasiteetti-, Metakoliini provokaatiodosimetri- ja kehopletysmografiamittaus. Kaikissa laitteissa käytetään huipputarkkaa ultraäänianturia ilman virtauksen mittaamiseen. Ultraääni- ja infarpunatekniikan ansiosta laitteiden huollontarve on minimaalinen ja käyttökustannukset ylivoimaisen edulliset. Windows 10 -pohjaiset Ganshorn LFX -ohjelmistot ovat suomenkielisiä ja niissä on uusimmat suomalaiset viitearvot, joita päivitetään tarpeen mukaan.

Ganshorn LFX on täysin SEMA yhteensopiva. Laitteet voi liittää suoraan SEMA-palvelimeen, ja sitä kautta RIS/PACS työlistapalvelimeen ja C-store arkistoon DICOM -standardia noudattaen. Vaihtoehtoisesti tai yhtäaikaa PACS järjestelmän rinnalla on PDF-tuotantomahdollisuus muuhun dokumentointijärjestelmään. Laitteissa on SQL tietokanta, johon voidaan tuoda toisen valmistajan tietokanta.

Medifin tarjoaa kattavan suomenkielisen palvelun Ganshorn keuhkofunktio-laitteistoihin: toimitukset, asennukset, koulutukset, DICOM integroinnin PACS ympäristöön työlistoin ja C-store-tallennuksin, huollot ja korjaukset.

Ganshorn tuotteet:

SpiroScout, ultraäänispirometri

SpiroScout SP, uuden sukupolven EKG-laitteisiin yhdistetty ultraäänispirometri, malleihin CS-104, AT-180, ... (Tulossa pian)

Diffusion+, diffuusiokapasitettimittauslaitteisto ultraäänispirometrilla. Erinomainen ergonomia kevyesti säädettävän spirometrivarren avulla.

Body+, kehopletysmografialaitteisto, johon voi yhdistää diffuusiokapasitettimittauksen ja metakoliinidosimetrin. Vankka rakenne ja vähäinen huollon tarve. Myös pyörätuoliversio on saatavissa.

Optioina Diffusion+ ja Body+ laitteisiin on saatavissa mm. resistannsimittaus, ROSS, ROCC ym.

ProvoX, metakoliini- (histamiini-) dosimetri ja ultraäänispirometri-yhdistelmä, joka on myös liitettävissä Diffusion+ ja Body+ laitteistoihin. Pieni täysin uusi dosimetrilaite, joka on yhdistetty Bluetoothilla Windows 10 -tietokoneeseen

Ergospirometri - spiroergometri - uutuusmalli 2020: Schiller CS-200 Office ergospirometri

Lataa Ganshorn yleisesite tästä linkistä.

Lisätietoja valmistajan sivuilta