Endoskooppien pesu, desinfektio ja kuivaus

Wassenburg on hollantilainen yritys, joka on vuodesta 1985 keskittynyt kehittämään tuotteita endoskooppien pesu-, desinfektio- ja säilytysprosesseihin. Pesu- ja desinfektioprosessin kriittisten kohtien kuten kanavien virtauksen valvonta on ollut laitteissa jo ensimmäisistä malleista alkaen ja prosessin toistettavuus ja varmuus ovat edelleen keskeisiä ominaisuuksia laitteissa. Wassenburgin tuotevalikoimaan kuuluvat uutuutena myös pesu- ja desinfektiokemikaalit, joiden avulla prosessin läpimenoaika on nyt vajaat 25 minuuttia.

Wassenburg WD-440 pesu- ja desinfektioautomaatti

WASSENBURG ENDOSKOOPPIEN PESU- JA DESINFEKTIOAUTOMAATTI
 
Wassenburg WD440 on kahdesta täysin itsenäisesti toimivasta yksiköstä koostuva kahden endoskoopin pesu- ja desinfektioautomaatti. Nopean prosessin ja asynkronisen täytön ansiosta sillä voidaan käsitellä kahdesta neljään skooppia tunnissa.
 
WD-440 pesu- ja desinfektioautomaatti on suunniteltu kaikilta osin täyttämään ISO15883-1 sekä -4 standardit. Endoskoopin jokaista kanavaa varten on oma kiertovesipumppu, virtaus- ja painevalvonta ja kaikkia skooppimerkkejä varten on saatavana mallikohtaiset pikaliittimet. Pesukammiot avataan jalkapolkimella, näin tarve koskettaa laitteeseen likaisilla käsineillä eliminoituu. Itse skoopin asettaminen pesukammioon on helppoa ja tutkimusvarsi on prosessin aikana aina täysin kontaktissa pesu- ja desinfektioliuokseen. Voimakkaasti pyörteilevä virtaus maksimoi myös mekaanisen puhdistuksen skoopin ulkopinnalta. Desinfektioprosessi on peretikkahappopohjainen.

Kaksi WD-440PT läpiantomallista pesu-ja desinfektioautomaattia vierekkäin


Voitte ladata laitteiden esitteet alla olevista linkeistä:KÄYTTÖTURVATIEDOTTEET:

Alla olevista linkeistä voit ladata Wassenburg:n endoskooppien pesu- ja definfektioaineiden käyttöturvatiedotteet:

Wassenburg Endohigh Detergent pesuaine - käyttöturvatiedote

Wassenburg Endohigh PAA desinfektioaine - käyttöturvatiedote


Wassenburg DRY300 kuivaus- ja säilytyskaappi

Wassenburg DRY 200, 300 sekä 300D kuivaus- ja säilytyskaapit mahdollistavat kaikenmerkkisten endoskooppien kontrolloidun  kuivauksen ja säilytyksen. Valittavana on perusmalli DRY200 sekä monipuolinen DRY300 - sarja, johon voidaan liittää myös skoopin ja käyttäjän tunnistamisjärjestelmä.
 
Endoskooppien säilyttäminen DRY200/300 järjestelmässä tapahtuu pystysuorassa, riippuvassa asennossa. Jokainen endoskooppi kytketään omaan paineilmasyöttöönsä skooppikohtaisella pikaliittimellä. Yhteen Dry300 kaappiin mahtuu kymmenen endoskooppia ja kaapit voidaan varustaa eri tyyppisillä kannattimilla, myös erikoispitkiä tähystimiä varten.
 
DRY300 mallisarjan kuivaus- ja säilytyskaapit voidaan liittää lisävarusteeena saatavaan WASSENBURG® PROCESS MANAGER prosessin valvonta- ja ohjausjärjestelmään. Sen avulla voidaan tallentaa yksilökohtaiset tapahtumat sekä käyttäjätiedot järjestelmän muistiin.
 
Dry300 on saatavana myös läpiantomallina DRY300D.